Cumhur İttifakı’nın minik ortağı Mustafa Destici Özgür Özel’i hedef aldı

Cumhur İttifakı’nın minik ortağı Mustafa Destici Özgür Özel’i hedef aldı
Büyük Birlik Partisi’nin aday tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e eleştirilerde bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sakarya Akyazı'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda gündeme dair konuları ele alan Destici, sokakları uyuşturucu satıcılarından, yan kesicilerden, gaspçılardan ve sahipsiz köpeklerden kurtaracaklarını belirterek, gençlere iş, hanelere aş, yaşlılara güzel ve rahat bir yaşam vaat ettiklerini belirtti.

Terörün sona erdirilmesi gerektiğini vurgulayan Destici, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini dile getirdi. "Terör örgütünün partisi olduğu bilinenlerle iş birliği olmaz" diyen Destici, yerel seçimlerde ittifakların olabileceğini ancak terör örgütlerinin uzantılarıyla iş birliği yapılmayacağını açıkladı.

GEZİ OLAYLARINI HATIRLATTI

Özellikle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik eleştirilerde bulunan Destici, sokağa çıkma çağrılarının ülkede kaos ve şiddete sebep olabileceğini ifade etti.

Destici açıklamasında, "Sokağa çıkmaktan kastınız; miting yapmak, seçim çalışması yapmaksa elbette çıkabilirsiniz. Ama sokağa çıkmaktan kastınız 6-7 Ekim olayları gibiyse, Gezi olayları gibiyse, TİP'in yaptığı çağrı gibiyse, Mehmet Kiraz savcımızı şehit edenler açıktan savcılarımızı, hakimlerimizi ölümle tehdit ediyorsa daha önce söylediğim sözü tekrarlıyorum; bu sokağa çıkma çağrınızdan sonra birileri sokağa çıkar ve bir damla kan akar, camlar dökülür, dükkanlar yağmalanır, talan edilirse bunun hesabını sokağa çıkma çağrısı yapanlardan devlet de hukuk sistemimiz de sorar ve sormalıdır. Biz de bunun takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar