Ankara’da iki aile arasındaki kavga kanlı bitti

Ankara’da iki aile arasındaki kavga kanlı bitti
Ankara'da iki aile arasında başlayan tartışma bir anda ölümlü kavgaya döndü. Kavgada bir kişi hayatını kaybetti. 2 kişi yaralandı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Altındağ ilçesine bağlı Örnek Mahallesi İçli Sokak'ta meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavgada Serkan Mahmutoğlu ağır yaralanarak Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Mahmutoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer aileden ise Mahir B. ve Haydar B. isimli kişilerin ayaklarından yaralandığı belirtildi.

aw192529-03.jpg

Olayın ardından hastane önünde toplanan iki ailenin üyeleri arasında yaşanan gerginlik nedeniyle polis ekipleri müdahalede bulundu. Öte yandan olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen çok sayıda şüpheli şahıs da gözaltına alındı.

Polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar