Cübbeli Ahmet İran’ın oyununu ifşa etti

Cübbeli Ahmet İran’ın oyununu ifşa etti
İsmailağa Cemaati’nden ihraç edilen Cübbeli Ahmet Hoca İran ile İsrail arasındaki savaşa ilişkin dikkat çeken uzun bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma “Müslüman kardeşlerimiz İran’ın İsrail’le savaşacağını sanacak kadar saf olmasın” diyerek başlayan Cübbeli Ahmet, sergilenen yeni oyunu şöyle açıkladı:

“İRAN NETANYAHU’YA TAZE KAN VERDİ”

Yine İran, Amerika ve İsrail danışıklı dövüş yapıyor, şöyle ki; Netanyahu‘nun iç kamuoyunda desteğinin zayıflaması, İsrail saldırılarının soykırım olarak dünya çapında kabullenilmesi ve hâlâ Gazzelilerin Sînâ çölüne sürgün edilememesi neticesinde ayrıca Amerika seçimlerinin de yanaşması sebebiyle Gazze’nin tümden boşaltılması hususunda Netanyahu hükümetinin tam destek alamaması gibi sayabileceğimiz daha nice sebepler birlikte düşünüldüğü zaman, bu saldırıları devam ettirebilmesi ve kendi kamuoyuna da bunu kabul ettirebilmesi için Netanyahu’ya güçlü bir sebep lâzım idi. O da İran’ın bu saldırılarıyla gerçekleşmiş oldu.

Cübbeli Ahmet'in iddiaları üzerine inceleme başlatıldı - Sözcü

Bir Siyonist’i bile öldürmesin diye yer seçilerek tertîb edilen ve her biri milyon dolar olan yüzlerce füzenin karavanaya gitmesiyle sonuçlanan bu savaş tiyatrosu Netanyahu’ya Gazze’ye saldırması ve güvenlik gerekçesiyle çok büyük katliamlar yapması hususunda taze bir kan vermiş oldu.

“İSRAİL, AMERİKA VE İRAN YİNE SÜTLİMAN GEÇİNECEK”

İran rejiminin Amerika’yla anlaştığını işaret eden Cübbeli Ahmet “Yakında -Allâh muhâfaza- Gazze düşerse ve -me’âzellâh- tamamen işgal edilirse: “Yorgan gitti kavga bitti” kaidesi fehvâsınca; İsrail, Amerika ve İran’ın yine sütliman geçinecekleri ama bu arada Ehl-i Sünnet yurtlarının târumâr olduğu gerçeği önümüze serilecektir” dedi.

ppp.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar