Bursa'da pide almaya giden baba dehşeti yaşadı çenesi kırıldı 30 dikiş atıldı

Bursa'da pide almaya giden baba dehşeti yaşadı çenesi kırıldı 30 dikiş atıldı
Bursa'da iftar vaktinde pide almaya giden Mesut Karagözoğlu 10 yaşındaki oğlunun köpeklerden korumak isterken saldırıya uğradı. Karagözoğlu’nun çenesi kırıldı, 30 dikiş atıldı.

Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi'nde baba ve oğlu cadde üzerinde ilerlerken bir grup başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Oğlunu korumak için refleksle iten Karagözoğlu köpeklerin hedefi oldu ve saldırıya maruz kaldı. Olay güvenlik kamerasına yansırken arkadaşı tarafından kurtarıldı.

aw178624-04.jpg

Saldırı sonucunda çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan ve elleri parçalanan 46 yaşındaki Mesut Karagözoğlu, arkadaşının yetişmesiyle hastaneye kaldırıldı.

aw178624-10.jpg

1,5 AY PİPETLE BESLENECEK

Hastanede yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi atlatan Karagözoğlu, çenesindeki kırık ve vücudundaki yaralar nedeniyle birçok ameliyat geçirecek ve 1,5 ay boyunca sıvı ve pipetle beslenecek.

aw178624-02.jpg

“BUNUN HESABINI KİM VERECEK?”

Karagözoğlu yaşadığı dehşet dolu anları anlatırken "Benim 2 çocuğum var, ya bana bir şey olsaydı? Bunun hesabını kim verecekti?" diyerek yetkililerden konuya el atmalarını istedi.

aw178624-06.jpg

aw178624-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar