Burası Teksas değil Sultangazi sokak ortasında çatıştılar film sahnesini aratmadı

Burası Teksas değil Sultangazi sokak ortasında çatıştılar film sahnesini aratmadı
Sultangazi’de iki grup arasında sokak ortasında güpegündüz yaşanan silahlı çatışma savaş filmlerini aratmadı. Ortalık bir anda Teksas’a döndü.

Sultangazi'de yaşanan ve sinema sahnelerini andıran silahlı çatışma, bölge sakinlerini dehşete düşürdü.

Husumetli iki grup arasında çıkan ve bir kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlanan olay bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

istanbul-sultangazide-film-gibi-catism-33590-1.jpg

İddialara göre İnan Sağlam isimli şahıs, karşı gruptan bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Bu saldırının ardından Sağlam'ın yakınları kendilerine ait araçlardan aldıkları silahlarla karşılık verdi ve çatışma başladı. Çatışma saldırıyı başlatan grubun olay yerinden kaçmasıyla sona erdi.

istanbul-sultangazide-film-gibi-catism-33590-2.jpg

YAKINLARI HASTANEYE KALDIRDI

Çatışmada yaralanan İnan Sağlam olay yerinde bulunan yakınları tarafından hızla bir hastaneye kaldırıldı. Sağlam'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Çatışmanın ardından Sağlam'ın yakınlarından biri, hasımlarının terk ettiği bir otomobile öfke dolu bir şekilde tabureyle saldırdı.

istanbul-sultangazide-film-gibi-catism-33590-4.jpg

Polis ihbar üzerine olay yerine gelerek geniş çaplı incelemelerde bulundu ve çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yapılan operasyonlar neticesinde altı şüpheli gözaltına alındı.

istanbul-sultangazide-film-gibi-catism-33590.jpg

Bu olayın görgü tanıkları, yaşananları cep telefonlarıyla kaydetti. Görüntülerde, İnan Sağlam'a ateş açılması, ardından patlak veren çatışma ve bir otomobilin hasar görmesi anları yer alıyor. Bu görüntüler olayın şiddetini ve gerilimini gözler önüne serdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar