Bu suyu içenin vücudunda yağ kalmıyor! Ünlü diyetisyen açıkladı

Bu suyu içenin vücudunda yağ kalmıyor! Ünlü diyetisyen açıkladı
Diyet dünyasında daima arayış içinde olanlar için umut verici bir gelişme yaşandı. Ünlü diyetisyen Büşra Çalışkan’ın son açıklamasına göre, vücuttaki yağlardan kurtulmanın yeni bir yolu bulundu.

Söz konusu yöntem, bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi, bir yemek kaşığı tarçın ve bal eklenerek hazırlanan bir içeceği içermekte. Bu formül, vücutta yağ birikimini önlemeye yardımcı oluyor ve iddialara göre bu suyu tüketenlerde yağ kalıntısı bulunmuyor. Önerilen kullanım şekline göre, içeceğin akşam yemeğinden yarım saat önce tüketilmesi gerekiyor.

Diyetisyen Büşra Çalışkan’ın belirttiğine göre, elma sirkesi ve tarçının metabolizmayı hızlandırdığı, dolayısıyla yağ yakımını desteklediği bilinen bir gerçek. Balın ise içeriğindeki doğal şekerlerle tatlandırıcı görevi görmesiyle birlikte, bu içeceğin lezzetini arttırıyor.

Uzmanlar bu tarz yeni diyet yöntemlerinin etkilerinin kişiden kişiye değişebileceğini ve herkes için aynı sonuçları vermeyebileceğini vurguluyor. Bu nedenle, herhangi bir diyet değişikliği yapmadan önce bir uzmana danışmanın önemli olduğu belirtiliyor.

YAĞ BIRAKMAYAN TARİF

Bu suyu içenin vücudundan yağ kalmaz bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ve bir yemek kaşığı tarçın ve balı ekliyoruz.

Akşam yemeğinden yarım saat önce tüketiyoruz.

ju.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar