Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi
Yeşilay'ın sağlıklı yaşam hedefi doğrultusunda düzenlediği 11. Bisiklet Turu, Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli noktalarında aynı gün gerçekleştirilirken İzmir'deki etkinliğe yaklaşık 250 kişi katıldı.

Yeşilay, sağlıklı bir yaşamın teşvik edilmesi ve bağımlılıklardan uzak bir toplum için çalışmalar yürüten bir kuruluş olarak faaliyet gösterdi. Bu amaç doğrultusunda düzenledikleri Bisiklet Turu etkinliği, Türkiye'nin birçok yerinde ve dünya genelinde aynı gün gerçekleştirildi. İzmir'deki etkinlikte yaklaşık 250 kişilik katılım sağladı.

Yeşilay İzmir Şube Başkanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, etkinliğin önemine vurgu yaparak, spor gibi sağlıklı yaşam etkinliklerinin bağımlılıklardan uzak bir yaşama katkı sağladığını söyledi. Yeşilay'ın 100 yılı aşkın süredir bağımlılıkla mücadele ettiğini ve her bireyin sağlıklı bir yaşam sürmesi için çaba harcadığını ifade etti. Aynı zamanda, insanların sağlıklı yaşam konusunda farkındalık kazanması için spor etkinliklerine büyük önem verdiklerini ve Yeşilay Bisiklet Turu gibi etkinliklerin her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirildiğini belirtti.

İzmir’de pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

İzmir’de pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar