Beşiktaş'tan golsüz beraberlik

Beşiktaş'tan golsüz beraberlik
Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Kufstein Arena'da Çekya'nın Viktoria Plzen takımıyla karşılaştı.

Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında Çekya temsilcisi Viktoria Plzen ile 0-0 berabere kaldı. Böylelikle karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

 Karşılaşma, Kara Kartal''ın kamp yaptığı Bad Haring bölgesine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Kufsfein Arena Stadı’nda oynandı.

Avusturya''daki ilk hazırlık maçında Werder Bremen''i 2-1 mağlup eden Beşiktaş, buradaki üçüncü ve son hazırlık maçında 15 Temmuz''da Mainz ile karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılar Mainz maçının ardından İstanbul''a dönecek ve ardından ikinci kamp dönemi için İspanya''ya gidecek.

SERDAR''DAN SERT TEPKİ

Karşılaşmaya siyah-beyazlıların genç stoperi Serdar Saatçı ile teknik direktör Valerien Ismael arasında yaşanan diyalog damga vurdu. 72. dakikada Salih Uçan''ın yerine oyuna dahil olan Serdar Saatçı, yeteri kadar tempo yapmadığı için teknik direktör Valerin Ismael tarafından birkaç kez uyarıldı. Saha içindeki performansını artırmayan 19 yaşındaki genç savunmacı, Valerien Ismael tarafından 83. dakikada oyundan alındı ve yerine Aytuğ Batur Kömeç dahil oldu.

"SOYUNMA ODASININ KAPISINI TEKMELEDİ" İDDİASI

Oyundan çıkan futbolcular yedek kulübesine geçerken, oldukça sinirli olduğu gözlemlenen Serdar Saatçı ise doğrudan soyunma odasına doğru yöneldi ve iddialara göre soyunma odasının kapısını tekmeledi. Beşiktaş''la 1 yıllık sözleşmesi kalan Serdar Saatçı''nın siyah-beyazlı kulüple sözleşme uzatmaya yanaşmadığı ve İtalya''dan talip kulüpler olduğu iddia ediliyor.

YENİLER BİREYSEL OLARAK ÇALIŞTI

Avusturya kampında dün çift idman yapan Beşiktaş''ta kampa 9 Temmuz Cumartesi günü katılan Weghorst ile Muleka''ya özel program uygulanmaya devam ediyor. İdmanın ilk kısmında arkadaşlarıyla beraber kondisyon çalışması yapan ikili, ardından yapılan taktik maçta takımdan ayrıldılar. Muleka ile Weghorst kalan bölümde bireysel program dahilinde çalıştılar.

JOSEF DİNLENDİRİLDİ

Kara Kartal''ın Brezilyalı orta sahası Josef de Souza dünkü idmanda yer almadı. 33 yaşındaki oyuncunun sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kaldığı bildirildi. Josef''in diz ağrıları yüzünden idmana çıkamadığı ve dünü izinli geçirdiği belirtildi. Deneyimli oyuncunun durumu son kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Beşiktaş''ın hazırlık maçı programı şu şekilde:

9 Temmuz Cumartesi:

Beşiktaş 2-1 Werder Bremen (Tivoli Stadı)

12 Temmuz Salı:

17.00 Beşiktaş-Viktoria Plzen (Kufstein Arena)

15 Temmuz Cuma:

19.00 Beşiktaş-Mainz 05 (Kufstein Arena)

23 Temmuz Cumartesi:

20.00 Beşiktaş-Wolverhampton (Estadio Camilo Cano La Nucia)

26 Temmuz Salı:

20.00 Beşiktaş-Deportivo Alaves (Estadio Camilo Cano La Nucia)

30 Temmuz Cumartesi:

19.00 Beşiktaş-Sampdoria (Vodafone Park)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar