Nikah öncesi dua krizi yaşandı!

Nikah öncesi dua krizi yaşandı!
Sosyal medyada paylaşılan nikah videosu dikkat çekti. Nikah öncesi dua yapmak isteyen kişilere belediye görevlisi nikah memuru izin vermedi. O anlar ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir nikah salonunda yaşanan olay, özellikle sosyal medyada gündem oldu.

Nikah öncesi, nikah masasında dua edilmek istenmesi üzerine ortaya çıkan anlaşmazlık, tartışmalara sebep oldu.

Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'nda gerçekleşen nikah töreninde, nikah masasındaki bir kişi tarafından dua edilmesi talebi geldi. Ancak bu istek, nikah memurunun resmi prosedürlere uyulması gerektiğini belirterek reddedildi. Nikah memuru, "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz. Lütfen, burada resmi nikah kıyıyoruz" diyerek dua etme isteğini geri çevirdi.

Bu sırada, dua etmek isteyen kişinin önündeki mikrofonu alan nikah memuru, dua etmeye devam etmesine izin vermedi. Ancak, dua eden kişi mikrofonsuz şekilde dua etmeye devam etti. Dua devam ederken müzik açıldı. Bu anlar, nikaha davetli olan kişiler tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Nikah öncesi yaşanan bu olay, sosyal medyada geniş yankı buldu. Bazı kullanıcılar, nikah öncesinde dua edilmesinin normal olduğunu savunurken, diğerleri ise resmi bir dairede böyle bir uygulamanın doğru olmadığını ifade etti. Olayın ardından nikah töreni başladı ve çiftin nikahı kıyıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar