Bayrampaşa’da uyuşturucu operasyonu! Tost makinesi ve abajurun içine zulalanmış

Bayrampaşa’da uyuşturucu operasyonu! Tost makinesi ve abajurun içine zulalanmış
15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda gerçekleştirilen denetimlerde polis ekipleri, tost makinesi ve abajur içine zulalanmış uyuşturucu ele geçirdi.

Bayrampaşa Otogar Polis Merkezi Amirliği'nin 9 Nisan'da yaptığı operasyonla, otogar içerisinde genel asayişi sağlama ve suçların önlenmesi amacıyla çalışma yapıldı.

Ekiplerin yaptığı incelemede, peronların kargo bölümleri özel bir titizlikle arandı. Şüpheli buldukları bir paketi inceleyen ekipler, tost makinesinin içinde gizlenmiş 225 gram metamfetamin ele geçirdi. Şüphelinin kimliğini belirlemek için güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, F.H. isimli şüpheliyi kısa sürede tespit ederek yakaladılar.

aw182168-02.jpg

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin elinde başka bir paket daha olduğu fark edildi ve bu paketin içinde abajur içine gizlenmiş 247 gram metamfetamin bulundu. Şüphelinin, uyuşturucu dolu paketleri Bursa'ya göndermeyi planladığı öğrenildi.

aw182168-01.jpg

Yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin, uyuşturucu dolu tost makinesi ve abajuru peronların kargo bölümüne bıraktığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar