Basına Hasan Arat Sansürü: Beşiktaş Fanatik’e tesis yasağı koydu

Basına Hasan Arat Sansürü: Beşiktaş Fanatik’e tesis yasağı koydu
Beşiktaş JK yaptığı açıklamada, Fanatik Gazetesi'ni yazdığı yazılar sebebiyle, kulübün tüm tesislerine ve etkinliklerine girişlerini yasakladığını duyurdu.

Beşiktaş JK, Fanatik Gazetesi'nin son dönemde kulübe yönelik yaptığı haberler üzerine sert bir tavır sergiledi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Fanatik Gazetesi'nin kulübün tesislerine ve etkinliklerine girişlerinin yasaklandığı duyuruldu.

Siyah beyazlı ekip, Fanatik Gazetesi'nin son dönemde kulüple ilgili yayınladığı yazıların, huzuru bozmaya ve kulübü karıştırmaya yönelik olduğunu iddia etti. Kulüp ayrıca, yapılan haberlerin mesnetsiz ve kötü niyetli olduğunu vurguladı.

İşte Siyah-Beyazlıların sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

“Kulübümüzden Bilgilendirme

Gazetecilik ahlakı ve meslek etiğini hiçe sayarak; yalan, hayal mahsülü "özel" hatta "çok özel" manşetleriyle uydurma ve sipariş haberler yapmaya devam eden, kulübümüzü karıştırmaya, futbol takımımızın huzurunu bozmaya yönelik mesnetsiz, kötü niyetli yazılarına tüm uyarılarımıza rağmen devam eden Fanatik Gazetesi'nin kulübümüzün tüm tesislerine ve etkinliklerine girişleri yasaklanmıştır.

Saygılarımızla.
Beşiktaş JK”

besiktas.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar