Bankacı Seçil Erzan ‘Benden fazla para aldı’ dedi atağa geçti! Semih Kaya ile birlikte 5 kişiye suç duyurusunda bulundu

Bankacı Seçil Erzan ‘Benden fazla para aldı’ dedi atağa geçti!  Semih Kaya ile birlikte 5 kişiye suç duyurusunda bulundu
Yüksek fon vadiyle kamuoyunda tanınan futbolcuları dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan, Semih Kaya ve Bozcaada’daki evini satışa çıkaran bir avukatın da aralarında olduğu 5 kişiye suç duyurusunda bulundu.

Halk TV’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre, Seçil Erzan, Semih Kaya'nın kendisinden fazla para aldığını iddia ederek, "Benden fazla para alan isimlerin başında Semih geliyor" dedi ve ona yönelik "tefecilik" suçlamasında bulundu. Ayrıca, kuzeninin eşine de "yağma" suçlamasında bulundu.

Geçen Mart ayında görülen son duruşmada Seçil Erzan'ın, kendisinden fazla para alan isimleri listelediği biliniyordu. Şimdi ise Erzan, 5 kişi hakkında farklı suçlamalardan şikayetçi oldu.

Belgelere göre, Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir'e karşı "Tefecilik" ve "Tehdit" suçlarından şikayette bulundu. Kaya ve Özdemir'in kendisini tehdit ettiğini iddia eden Erzan, bu iki ismin fazla para alan kişilerin başında geldiğini öne sürdü.

ujh.jpg

O PARA İLE BODRUM’DA VİLLA ALDI

Erzan, Semih Kaya'nın 4 milyon 275 bin dolar, Fırat Özdemir'in ise 2 milyon 420 bin dolar fazla para aldığını belirtti. Erzan ayrıca, Kaya'nın kendisinden aldığı fazla parayla Bodrum'da bir villa satın aldığını açıklamıştı.

j.jpg

KOLUNDAKİ MARKA SAATİ ZORLA ÇIKARTMIŞTI

Erzan'ın diğer şikayetçi olduğu isimlerden biri kuzeni Tanın Yılmaz ve iş kadını eşi Merve Özer Yılmaz. Bu çift hakkında ise "yağma, hakaret ve tehdit" suçlamalarında bulundu. Erzan, Merve Özer Yılmaz'ın kendisine saldırarak Rolex marka saati bile zorla çıkarttığını belirtti.

ERZAN’IN EVİNİ İCRAYA KOYDU

Başka bir isim de avukat Türkay Gümülcineli oldu. Erzan, bu avukata karşı "tehdit, hakaret ve tefecilik" suçlamalarında bulundu. Gümülcineli'nin, Erzan'ın ailesi için satın aldığı Bozcaada'daki evi icraya koyduğu biliniyor. Bu ev için 18,3 milyon TL belirlendi ve Erzan'ın avukatları, usulsüz işlemler olduğunu iddia ederek satışın iptali için dava açtı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar