Avcılar'da 6 katlı binada korkutan yangın

Avcılar'da 6 katlı binada korkutan yangın
Avcılar'da altı katlı bir binada yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede çatıya sıçradı.

Avcılar'da bir binanın çatısında çıkan yangın, hızla büyüyerek çevredeki diğer binalara sıçramadan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Gümüşpala Mahallesi Mutlu Sokak'ta bulunan 6 katlı bir binada meydana geldi. Binanın çatı boşluğunda bilinmeyen bir sebepten dolayı başlayan yangın, kısa sürede çatı katını sardı. Yangının fark edilmesi üzerine, bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

istanbul-avcilarda-6-katli-binanin-cati-31344-1.jpgAncak, yangının meydana geldiği sokakta park halindeki araçlar itfaiye araçlarının geçişine engel oluyordu. Buna rağmen çevredekilerin yardımıyla hatalı park edilen araçlar kaldırıldı ve itfaiye ekipleri sokağa girerek yangına müdahale etti.

Avcılar ve Beylikdüzü itfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda güçlükle kontrol altına alınan yangın, diğer binalara ve alt katlara sıçramadan söndürüldü. Yangın nedeniyle herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar