Batman'da silahlı kavga! 7 yaralı

Batman'da silahlı kavga! 7 yaralı
Batman merkez ve Kozluk ilçesinde meydana gelen ayrı gruplar arasındaki üç farklı kavga sonucunda toplamda 7 kişi yaralandı.

Dün gece ile bu sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen sebeplerden dolayı Batman'da üç ayrı yerde gruplar arasında birlikler yaşanıyordu. Kozluk Tepecik Mahallesi'nde ortaya çıkan kavgada gece boyunca silah sesleri duyuldu ve olayda 3 kişi yaralandı.

aw193045-01.jpg

Sabahın erken saatleri ise Batman'ın Çamlıtepe Mahallesi'nde iki grup arasında başlayan sözlü tartışmanın yerine kavgaya dönüştü. Silahların işyerindeki kavgasında ise 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 sağlık ekibiyle kentteki hastanelere sevk edildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde detaylı incelemeleri mevcutken, sürekli olarak yapılan kavgalara ilişkin soruşturma başlatıldı.

aw193045-02.jpg

Batman'da bir başka kişilik kavgası ise Çamlıtepe Mahallesi'nde sokak ortasında gerçekleşti. Bir kişinin silahını tartıştığı kişinin ateş açması ve ardından olay yerinden kaçması, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar