AUZEF Bahar Dönemi vize sınavları ne zaman 2024? AUZEF bahar dönemi final, bütünleme sınavları ne zaman?

AUZEF Bahar Dönemi vize sınavları ne zaman 2024? AUZEF bahar dönemi final, bütünleme sınavları ne zaman?
AUZEF Bahar Dönemi kayıt yeleme sürecinin bitmesine sayılı günler kala öğrenciler vize sınavlarının ne zaman olacağını merak etmeye başladı. Peki AUZEF Bahar Dönemi vize sınavları ne zaman 2024? AUZEF bahar dönemi final, bütünleme sınavları ne zaman?

AUZEF Bahar Dönemi vize sınavları ne zaman 2024?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme kılavuzunu yayımladı. Bu süreçte kaydını yenileyen öğrencilerin gündeminde ise Bahar dönemi vize sınavları bulunuyor. Peki AUZEF Bahar Dönemi vize sınavları ne zaman 2024? AUZEF bahar dönemi final, bütünleme sınavları ne zaman?

AUZEF BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVLARI NE ZAMAN 2024?

AUZEF'nin Güz Dönemi sınavları tamamlandıktan sonra öğrencilerin gözü şimdi Bahar Dönemi sınavlarında. Öğrenciler, AUZEF sınav tarihleri ve sınav giriş belgeleri konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Ancak, AUZEF Bahar dönemi sınavlarına ilişkin resmi duyuru henüz yapılmadı.

AUZEF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME VE EKLE-SİL HAFTASI NE ZAMAN?

AUZEF kayıt yenileme işlemleri 2024 yılında 19 Şubat 2024 ile 25 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ders ekle-sil ve üstten ders alma işlemlerini ise öğrenciler 18 Mart 2024 ile 25 Mart 2024 tarihleri arasında yapacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar