Almanya’da 8 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan yakalandı

Almanya’da 8 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan yakalandı
Almanya’da 8.2 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan 3 yıllık firari hayatının ardından Bremen'deki havalimanında ülkeye giriş yapmak isterken yakalandı.

Eğitimini aşçılık üzerine tamamlayan Yasemin Gündoğan 2019'da para dağıtım şirketi Loomis'te işe girdi. Gündoğan burada müşterilerin talep ettiği nakit tutarların büyük bir kısmını mühürlü torbalar şeklinde paketleme görevini üstlendi.

kapak1

Bu süre zarfında mesai arkadaşı görevli güvenlik personeli Henning Behrens ile yakınlaştı. 19 Mayıs 2023'te soygun için ilk adım attı.

Almanya'da 8 milyon euro çalan Yasemin Gündoğan yakalandı

Bayram tatilini fırsat bilen Gündoğan, nakit paraları kasalara değil poşetlere koyarak bir konteynere attı.

Almanya'da 8 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan'ın 3 yıllık firarı bitti. Yakalanan genç kadın cezaevine konuldu - Patronlar Dünyası

Gündoğan'ın çocukluk arkadaşı Büşra Satılmış, siyah bir minibüs kiraladı sonra plaka değiştirildi. Loomis şirketine giriş yapan Büşra Satılmış ve Yasemin Gündoğan ve 8 milyon euroyu alarak bölgeden uzaklaştı.

Yasemin sefada - Gündem Haberleri

Şirket 3 özel dedektif tuttu Gündoğan'ın Türkiye'ye kaçtığı iddia edildi. Alman Gazetesi Bild'de yer alan habere göre Muğla Marmaris’te görüldüğü iddia edilen Yasemin Gündoğan Bremen Havalimanı'nda yakalandı.

Almanya'da vurgun yaptı, paraları Çeşme'de yedi! Almanya 2 yıldır Yasemin'in peşinde! Yeni görüntüler ortaya çıktı… - Son Dakika Haberler

Gündoğan'ın suç ortağı Büşra S.'nin de olaydan bir ay sonra yakalandığı ve 2022'de 3 yıl hapis cezası aldığı ifade edildi. Gündoğan'ın daha az hapis cezası almak için kendisinin teslim olduğu iddia edildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar