Çok sevilen gofret markasında zararlı madde! Tüm marketlerden acil olarak geri toplatıyor

Çok sevilen gofret markasında zararlı madde!  Tüm marketlerden acil olarak geri toplatıyor
Geçtiğimiz günlerde tanınmış bir gazlı içecek markasına ait ürünler acil bir şekilde market raflarından çekilirken, bir başka ürün de insan sağlığına zararlı olduğu belirlenen bir madde içerdiği gerekçesiyle tüm marketlerden geri çağrılmaya başlandı.

Ünlü bir gofret markasına ait ürünler, insan sağlığına zararlı madde içerdikleri tespit edilmesi üzerine acil bir şekilde marketlerden toplatılıyor.

Market raflarını süsleyen ve özellikle çocuklar tarafından sevilerek tüketilen bir gofret markasına ait ürünler, insan sağlığını tehdit eden maddeler içerdiği gerekçesiyle geri çağırıldı.

Küresel çapta birçok ülkede satılan KAEW markasına ait Durian gofret rulolarında insan sağlığına zararlı kimyasal maddeler tespit edildiği öğrenildi.

Yetkililer, insan sağlığı için risk oluşturan bu ürünlere ilişkin olarak, müşterilerin 28 Haziran 2025 tarihine kadar geçerli olan Durian gofret rulolarını fatura ibraz etmeksizin satın aldıkları satış noktalarına iade etmeleri gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, yapılan açıklamada, ücret iadesinin yapılacağı belirtiliyor.

Şirketten toplatılacak ürünün bilgilerine ilişkin şu detaylar paylaşıldı;

Ambalaj birimi: 150g

Raf ömrü: 28 Haziran 2025

Distribütör: AsRopa Food

uu.jpg

ÜNLÜ MADEN SUYUNDA DIŞKI TESPİT EDİLMİŞTİ

Ünlü gıda devi Nestle'nin kontrolünde olan Perrier marka maden suyunda da insan dışkısından kaynaklanan bir bakteri türünün tespit edildiği duyurulmuştu. Ve şirket tedbir amaçlı iki milyon şişeyi imha ettiğini açıklamıştı. Bugünde ünlü çikolata markasına ait ürünün içinde insan sağlığına zararlı madde bulunmasından dolayı acil olarak marketlerden toplatılamaya başlandı.

1440x810-cmsv2-c6a9d63d-3fcb-537f-a2c3-89ca2ca8180a-8396674.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar