Almanya biletini kapan Türkiye dev geliri kasasına koydu!

Almanya biletini kapan Türkiye dev geliri kasasına koydu!
A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Letonya ile oynadığı karşılaşmadan 4-0 galibiyetle ayrıldı. Almanya vizesini garantileyen Ay-Yıldızlılar, bununla birlikte 3 puanın yanı sıra dev bir gelir elde etti.

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'ndaki yedinci maçında Konya'da Letonya'yı ağırladı..

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Letonya'yı 4 golle geçen A Milli Takım, EURO 2024 vizesini kaptı. Vincenzo Montella yönetimindeki ay-yıldızlılar, bu zaferle dev gelirin de sahibi oldu. Türkiye, EURO 2024'e katılmayı garantileyerek 9 milyon 250 bin euroyu cebine koydu.

HER GALİBİYETE REKOR PARA

A Milli Takım, Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'te grupta kazandığı her galibiyet başına 1 milyon 500 bin euro geliri kasasına koyacak Milli Takım, beraberlik halinde ise 750 bin Euro kazanacak. Ay-Yıldızlılar, gruptan çıkması durumunda da 2 milyon euro daha kazanacak.

TURNUVADA TOPLAM 370 MiLYON EURO DAĞITILACAK

A Milli Takım çeyrek finale yükselirse 3 milyon 250 bin euro gelir, yarı finale kalırsa ise 5 milyon euro elde etmiş olacak. UEFA, turnuvada 2. olmamız halinde 7 milyon euro, şampiyonluk durumunda ise 10 milyon euro ödeyecek. EURO 2024'te toplam 370 milyon euro dağıtılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar