İzmir Karabağlar KYK öğrencileri isyan etti! Yaşam koşulları içler acısı

İzmir Karabağlar KYK öğrencileri isyan etti! Yaşam koşulları içler acısı
Tip 6 diye geçen İzmir Karabağlar KYK erkek öğrenci yurdunda kalan öğrenciler sosyal medyadan yurt şartlarına isyan etti.

Twitter hesaplarından fotoğraf ve video paylaşan öğrenciler yemek azlığından, suların olmayışından, güvenliksiz ortamdan, çevredeki inşaat malzemelerinin toparlanmamasından, çamaşırhaneyi devamlı olarak su basmasından şikayet etti.

Fotoğraflarda 600 kişinin kaldığı bloğun çamaşırhanesinde sınırlı sayıda makinenin yer aldığı görüldü. Yemekhaneden fotoğraflar paylaşan öğrenciler sürekli domates ve krem peynir verildiğini söyleyerek çeşidin olmadığını aç kaldıklarını belirtti.

666.jpg

Paylaşım yapan bir öğrenci şu ifadeleri kullandı: Sıcak su yok, normal su da çoğu zaman yok, güvenlik yok, temizlik yok, hala inşaat pislikleri duruyor, odalarda masa yok, sık sık elektrikler kesiliyor, internet yok, 7 katlı bina asansör yok, 600 kişiye bu kadar çamaşır makinesi var, çevrede güvenlik yok her gün silah sesleri geliyor, tip 4 odalarda bize göre krallar gibi yaşanırken biz tip 6 odada hayatta kalmaya çalışıyoruz.

333.jpg

Başka bir öğrenci ise şöyle dedi: 6. tip diye geçen Karabağlar Erkek Öğrenci Yurdu 6. Tipi geçtik yaşanılacak türden değil her gün çoğu arkadaşımız yemek azlığından dolayı yemek yiyemiyor yurdun çevresi güvenli değil duraklara giderken yokuşlar yağış esnasında düşmelere yaralanmalara sebep verecek.

f8zmptqxmaawcty.jpg

f8za1khw8aahvb9.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar