Ali Murat Bucak kimdir? AKP Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bacak nereli, kaç yaşında?

Ali Murat Bucak kimdir? AKP Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bacak nereli, kaç yaşında?
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte AKP il ve ilçelerde göstereceği belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. Peki Ali Murat Bucak kimdir? AKP Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bacak nereli, kaç yaşında?

Ali Murat Bucak kimdir?

2024 Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Siverek Belediye Başkan adayı olarak belirlenen isim Ali Murat Bucak oldu. Peki Ali Murat Bucak kimdir? AKP Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bacak nereli, kaç yaşında?

ALİ MURAT BUCAK KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Nisan'da Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda Ali Murat Bucak'ın Siverek Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Ali Murat Bucak 1971 yılında Siverek'te doğdu. Ali Murat Bucak, Siverek Türközü İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra eğitimine İzmir Özel Türk Koleji'nde devam etti. Evli ve üç çocuk babası olan Bucak, 2019 Mart yerel seçimlerinde Siverek Belediye Başkanlığına seçilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar