Ali Koç resti çekti: Biraz önce istifa ettim

Ali Koç resti çekti: Biraz önce istifa ettim
Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç, canlı yayında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında Trabzonspor'u 3-2 mağlup edip kritik bir üç puan alırken karşılaşmaya saha olayları damga vurdu. Trabzonsporlu taraftarlarla Fenerbahçeli futbolcular arasında arbede yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaşananları değerlendirdi.

ALİ KOÇ İLK KEZ KONUŞTU

Mücadelenin ardından taraftarların sahaya girmesiyle yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ilk kez konuştu.

Ali Koç, kulüp kanalı FB TV'de açıklamalarda bulundu.

KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN İSTİFA ETTİ

Takımın ligden çekilmesi dahil her türlü alternatifi konuştuklarını belirten Koç, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan da istifa ettiğini duyurdu.

"BİZ BU MUAMELEYİ KABUL ETMEYECEĞİZ"

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

"Dün Cumhurbaşkanımızın da müdahil olmasıyla, bakanlarımıza da teşekkür ediyoruz fakat onların müdahil olmasına gerek kalmayacak ortam sağlanmalıydı. Dünkü yaşananlar herhangi bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanacak olaylar değildi. Dolayısıyla biz 2 Nisan'da toplanacağız. Ben biraz evvel Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettim. Biz bu muameleyi kabul etmeyeceğiz."

"BU KARARI ALIRSAK BIRAKMIYORUM"

"Biz genel kurulda Fenerbahçe’nin nereye gideceğine karar vereceğiz. Bu iş böyle gitmeyecek. “3 ay sonra gidiyorsun.” diyen olabilir. Bu kararı alırsak bırakmıyorum. Ligden çekilirsek alt ligde şampiyon yapana kadar takımın başında olurum, şampiyon olunca bırakırım."

"GEREKİRSE BİR ALT LİGE DÜŞERİZ"

"Biz artık kendi bağımızı kendimiz keseceğiz. Gerekiyorsa da bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Federasyonun maçın devam etmemesi lazım demesi gerekiyordu. Rakibimizin siyasi ve bürokrasi gücünü biliyorsunuz, çekinmiş olabilirler. Bu maçın iptal edilmemesi olayın en büyük sorumlularıdır."

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar