Ali Kırca'ya ait tekne batmaktan son anda kurtarıldı

Ali Kırca'ya ait tekne batmaktan son anda kurtarıldı
Muğla’da su aldığı için batma tehlikesi geçiren haber spikeri ve yazar Ali Kırca'ya ait tekne ekipler tarafından kurtarıldı.

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı bir bölgede, su alması sebebiyle batma tehlikesi geçiren ünlü haber spikeri ve yazar Ali Kırca'ya ait 'Mandalina' isimli tekne, Deniz Polisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Fethiye Şehir Merkezi'ndeki günübirlik teknelerin bulunduğu alanda meydana geldi.

Ali Kırca'ya ait 19 metre uzunluğundaki ve 6 metre genişliğindeki ahşap tekne 'Mandalina', henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı su almaya başladı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, bölgeye Deniz Polisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Profesyonel ekipler, teknenin içinde biriken suyu tahliye ederek, batma riskini önledi.

Daha önce İstanbul'da birçok filmde kullanılan 'Mandalina' isimli teknenin bir süredir Fethiye Körfezi'nde bulunduğu ancak sahibi Ali Kırca'nın olay sırasında tekne üzerinde olmadığı belirlendi. Ekipler, başarılı bir kurtarma operasyonu gerçekleştirerek teknenin güvenli bir şekilde kıyıya çekilmesini sağladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar