Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu
Birkaç ay önce hamile olduğunu ve kız bebek beklediğini açıklayan Gonca Vuslateri, geçtiğimiz ay sevgilisi Levent Yaşar ile nikah masasına oturarak mutluluklarını resmileştirmişti.

Nikahta çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, "Zaten evliydik. Şimdi sadece çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Karnım burnumda bu işi hallettik" ifadelerini kullanmıştı. Daha önce kızının adını Asya koyacağını açıklayan Gonca Vuslateri'den güzel haber geldi. Güzel haberi yakın dostu duyurdu: "Asya bebek hoş geldin..."

ii-001.jpg

Başak Sayan, yakın dostu Vuslateri'nin anne olduğunu, "Asya bebek hoş geldin... Ne kadar seni bekledik" sözleriyle duyurdu. Ardından bir paylaşım daha yaparak Gonca Vuslateri'ye "Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum" diye seslendi.

y7y76.jpg

GONCA VUSLATERİ KİMDİR

2 Eylül 1986'da Bursa'da doğan Gonca Vuslateri, aslen Sakarya'nın Hendek ilçesine dayanıyor. Köken olarak Çerkes, Abhaz, Gürcü ve Arap karışımı. Babası astsubay olduğu için, ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana'da bir lojmanda yaşadı. Babası 1994'te emekli olduktan sonra ailesiyle birlikte Bursa'ya döndüler. 1998'de annesi ve babası boşandı ve bu durum üzerine annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul'a taşındı.

İlkokul 2. sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne katıldı ve başarıyla tamamladı. Ayrıca DOT Tiyatrosu'nda da çalıştı. Oyunculuk kariyerine ilk adımını atan proje, 1998 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Ruhsar dizisi oldu.

HANGİ FİLMLERDE ROL ALDI

Ruhsar

Eyvah Kızım Büyüdü

Büyük Buluşma

Aliye

Kız Babası

Canım Ailem

Küçük Sırlar

Yerden Yüksek

İbreti Ailem

Yalan Dünya

Gönül İşleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar