Akrep burcu genel özellikleri

Akrep burcu genel özellikleri
Zodyak'taki sekizinci burç olarak akrep, İnsanın kozmosdaki evrimsel macerasının da sekizinci aşamasını sembolize eder. Akrep’in temel motifi yaşam, ölüm siklusundaki gizemleri çözmek bir insan duygularını anlamak ve kontrol etmektir. İşte Akrep burçları hakkında detaylar...

AKREP
23 Ekim 22 Kasım
Gezegeni: Plüton, Mars
Element: Su
Uğurlu Taşı: Topaz, Turkuaz 
Renk: Kırmızı ve Şarap Rengi
 

GENEL ÖZELLİKLERİ

Fiziksel ve ruhsal anlamda ki rejenerasyon yetenekleri ve güçleri inanılmaz boyutlardadır. Akrep‘in başarısının temel anahtarı her şeyin derinine inebilmesinde ve analitik yaklaşımlarındadır. Davranışlarındaki temel ve en güçlü motivasyon, duyguları olmasına rağmen diğer su burçları yengeç veya balık gibi aşırı bir duygusallığın Akrep''in kişiliğinde görülmesi olası değildir. Bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde ilişkilerde dominant rolü üstlenmeyi ve duygularını aleniyete dökmemeyi tercih eder. 


KARİYER
Her türlü dayanıklılık gerektiren alanda akrep kendine has yetenekleri ile başarılı olur. Özellikle şüphe etmeyi derin araştırmayı gerektiren müfettişlik gibi meslekler Akrep için son derece uygundur. Denizcilik, özellikle açık deniz kaptanlığı Akrep''in severek yapacağı meslekler arasındadır. Bunun yanında psikoloji, hipnoz gibi ruh sağlığıyla alakalı konular da akrep tarafından meslek olarak benimsenebilir.


AŞK
Akrep karşındakini ilk karşılaştığı andan itibaren dayanılmaz bir şekilde etki alanına alır. Akrep’in oldukça çekici ve gizemli bir yapısı vardır. Aslında yüzeyde görünenler sadece karşı tarafın görmesini arzuladıklarıdır. Direkt ve hatta biraz zorlayıcı görünebilir, fakat altı oldukça kırılgan ve hassastır. Akrep insanı aşkı çok ciddiye alır ve birlikte olduğu insanın kendisini sevmesini, takdir etmesini bekler. 

CİNSELLİK
Mıknatıs gibi bir çekiciliğe sahip Akrep, Zodyak‘ta cinsellikle özleştirilir. Akrep dışarıdan anlaşılmasa da son derece duygusaldır. Duygusal olarak aktif bir yaşantısının sonucunda aktif bir cinsel yaşamın da kapılarını rahatlıkla açar. Oldukça yüksek bir cinsel gücü olduğu için genellikle karşı taraftan da bu beklenti içindedir. İhtiraslarına ve tutkularına gem vurmak oldukça zordur. Cinselliği her an her yerde yaşayabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar