AKP Genel Başkan Yardımcısı Şen’den Yavaş itirafı: Anketlerde Mansur Bey önde çıkıyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Şen’den Yavaş itirafı: Anketlerde Mansur Bey önde çıkıyor
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen katıldığı programda Ankara’da CHP’nin Adayı Mansur Yavaş’ın anketlerde önde çıktığını itiraf etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, CNN TÜRK'te katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AKP'nin oy oranlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şen, "Cumhurbaşkanımız’ın yüzde 52, Cumhur İttifakı’nın ise 50'nin üzerinde olduğunu görüyoruz. AK Parti olarak bizim oy oranımız ise yüzde 41-42 civarında seyrediyor" dedi.

“AK Parti olarak bizim oy oranımız yüzde 41-42. 34’e düştüğünde bu ekranlarda çıkıp bunu da söyledim” diyen Şen, doğru neyse onu söyleyeceğini vurguladı.

"2028 SEÇİMLERİNİ PLANLIYORUZ ŞİMDİDEN"

AKP olarak adım adım yükseldiklerini aktaran Şen, “Bunun gereklerini yerine getiriyoruz. AK Parti yapı sökümü yapmıştır siyasette. Yıkmadan yeniden yapmıştır” dedi.

AKP olarak 2028 seçimlerine hazırlandıklarını vurgulayan Şen, partinin 2053'e kadar olan süreçte bakanlıkların görevlerini ve sıfır emisyon hedeflerini nasıl gerçekleştireceğini planladığını belirtti. Bu planların detaylı bir şekilde yapıldığını ve partinin gelecek seçimlere yönelik stratejilerini şimdiden belirlediğini söyleyen Şen, “2053’e kadar bütün bakanlıklar ne yapacağını, sıfır emisyonla nasıl yapılacağınız biliyor. Bakın 2053’ü planlıyoruz. 3 ay 5 ay sonra aday yapacağınız kişiyi daha bilmiyorsunuz, biz seçimi gün gün planladı. Siyasi olarak 2028 seçimlerini planlıyoruz şimdiden”

"ANKETLERİNDE ÇOĞUNDA MANSUR BEY ÖNDE ÇIKIYOR"

Ankara'nın başkent kimliğini yeniden kazanması gerektiğine dikkat çeken Şen, buradaki adaylık sürecine de değindi.

"Mansur Bey önde çıkıyor" diyen Şen, “Ankara bir başkent. Başkent ışıltısını kaybetti, yavaşladı. Vatandaş buradan bakıyor. Anketleri ben de görüyorum. Anketlerinde çoğunda Mansur Bey önde çıkıyor. Bazılarında ise Sayın Turgut Bey önde çıkıyor. Biraz zamana ihtiyacımız var. Adaylar daha yeni kendilerini ortaya koymaya başladılar. Biraz adayların sahada kendilerini göstermesini bekleyelim ve görelim diye söylüyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar