6 Şubat depreminde hayatını kaybetmişti! Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi anlattıklarıyla yürek dağladı

6 Şubat depreminde hayatını kaybetmişti! Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi anlattıklarıyla yürek dağladı
Hatay'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, her gün çocuklarının mezarını ziyaret ettiğini söyledi.

Yaptığı yemek tarifleri ve sempatik tavırlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Antakya ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybetmişti. Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, çocuklarının defnedildiği günden bu yana her gün mezarlığa gidiyor.

Deprem öncesinde çocuklarıyla geçirdiği son günü anlatan Meryem Duymaz, "Çok zor, Allah kimsenin başına göstermesin. Allah hepsine rahmet eylesin. İnşallah mekânı cennet olur. Çok üzgünüm, hiç unutmuyorum. Daha bugün ölmüşler gibi. Depremin üstünden bir yıl geçti ama benim için dün gibi. Her gün buraya gelip gidiyorum. Buraya gelince üzülüyorum ama rahatlıyorum biraz. Melek, Taha, Umut, halası ve kocası 5 kişi öldü" dedi.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

1 Eylül 2003 tarihinde Hatay Yayladağı ilçesinde dünyaya gözlerini açan Taha Duymaz, özellikle sosyal medya platformlarında paylaştığı videolarıyla geniş kitleler tarafından tanınmış bir isim haline gelmişti. Taha YouTube hesabında paylaştığı içerikler sayesinde binlerce kişi tarafından takip edilen bir fenomen haline gelen Duymaz, 4. sınıfta eğitimine son vermek zorunda kalmış.

aw134296-01.jpg

aw134296-02.jpg

aw134296-03.jpg

aw134296-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar