10 yıldır komada olan Kenan Işık'ın 2 oğlu ortaya çıktı!

10 yıldır komada olan Kenan Işık'ın 2 oğlu ortaya çıktı!
"Kim 500 Milyar İster?" programının unutulmaz sunucusu Kenan Işık, tam 10 yıldır komada. Ailesi ve sevenleri onun iyileşeceği günü dört gözle bekliyor. Yusuf Güney'in açıklamaları sonrasında Kenan Işık'ın hayatı tekrar gündeme gelmeye başladı. Işık meğer 2 çocuk babasıymış, işte tüm detaylar...

Ünlü sunucu Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrasında saunada fenalaşmış ve başını çarparak ciddi bir kaza geçirmişti. Uzun bir ameliyat sürecinin ardından komaya girmişti ve uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'da bir klinikte tedavi görmeye başladı. Şu an ise tedavisinin evinde yapıldığı biliniyor.

kenan-isik-kimdir-kenan-isik-kac-yasinda-nereli-14283452-5301-amp.webp

Mehmet ve Ahmet adında iki oğlu olan Kenan Işık'ın çocuklarıyla ilgili detaylar da merak konusu oldu. Hayranları ve ailesi, Kenan Işık'ın iyileşeceği günü umutla beklerken, Yusuf Güney'in yaptığı açıklamalar sonrasında Kenan Işık'ın hayatı tekrar gündeme geldi.

ASTRAL SEYAHATTE GERİ GELMEK İSTEMİYOR

Yusuf Güney Kenan Işık’ın astral seyahatte olduğunu ve geri gelmek istemediğini belirtmişti.

beril-isik-kimdir-kenan-isikin-esi.jpg

KİLO KAYBI YOK

Şu anda 76 yaşında olan ünlü sunucunun son durumu hakkında ise birkaç arkadaşı bilgi verdi. Özellikle Ozan Zeybek, Kenan Işık'ın iyi bakıldığını, vücudunda herhangi bir yara veya kilo kaybı olmadığını belirtti.

Kenan Işık'ın gençlik fotoğrafı paylaşıldıktan sonra ailesi de merak konusu oldu. Beril Işık ile 1981 yılında evlenen Kenan Işık'ın Ahmet ve Mehmet adında iki oğlu bulunuyor. Ailenin detayları hakkında pek az bilgi bulunuyor.

5c8db8dd45d2a09e009de017.webp

Kenan Işık'ın oğlu Mehmet Işık

meger-2-cocuk-babasiymis-kenan-isikin-oglu-benzerligiyle-dumur-25b9a482.webp

KENAN IŞIK KİMDİR

Kenan Işık, babası Devlet Demiryolları'nda memur olarak çalışan bir ailenin çocuğu. Ortaokul yıllarında Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro ile tanışır ve lise eğitimini Ankara'da tamamlarken, Ulaş Bardakçı ile aynı sınıfta okur. Bu dönemde ayrıca Meydan Sahnesi'ne adımını atar. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde sanatçı olarak göreve başlar.

Kenan Işık, kariyeri boyunca Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapar ve birçok tiyatro oyunu yazarak sanat dünyasına katkıda bulunur. Ayrıca, Yeni Yüzyıl (1995-1998), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalışır. Televizyon dünyasında ise Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile başrolleri paylaştığı "Dadı" dizisiyle tanınır. 2005 yılında, Erdoğan Aktaş ile tanışıp Star Haber'i sunmaya başlayan Kenan Işık, kısa bir süre sonra sunuculuktan ayrılarak oyunculuğa geri döner.

Kenan Işık'ın Türk televizyonlarında iz bırakan yarışma programı "Kim 500 Bin İster" ve sonrasında "Kim Milyoner Olmak İster" programlarının sunuculuğunu yapmasıyla da tanınır. Ayrıca, 2010 anayasa değişikliği referandumunda 'Evet' oyu vereceğini açıklar.

Kenan Işık'ın sağlık durumu 21 Mart 2014'te yaşadığı kaza sonrasında ciddi bir dönem geçiriyor. Spor sonrasında saunaya girdikten sonra fenalaşıp başını çarpan ve beyin kanaması geçiren Işık, ameliyata alınarak hayati tehlikesi bulunmasıyla bir süre komada. Tedavisi şu anda evinde devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar