Ceyda Düvenci bikinilerini deneyip fiziğini gösterdi! Aşk yaradı

Ceyda Düvenci bikinilerini deneyip fiziğini gösterdi! Aşk yaradı
Oyuncu Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini noktalayan Ceyda Düvenci, son 1,5 ay içinde 64 kilodan 58 kiloya inmeyi başardı. Günden güne incelen ünlü isim, bikinilerini deneyerek yeni fiziğini sergiledi.

Bülent Şakrak ile yollarını ayırdıktan sonra Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci, aşkın etkisiyle parlıyor. Geçtiğimiz günlerde regl ile ilgili yaptığı açıklamayla gündeme gelen oyuncu, verdiği kilolarla da dikkatleri üzerine çekiyor.

BT becerileri konusunda endişelenmenize gerek yok. Kaspersky ile küçük işletmenizin güvenliğini sağlamak kolaydır.

6ty6ty.jpg

Son 1,5 ayda 6 kilo veren Ceyda Düvenci, zayıflama yöntemini ilk kez paylaşmıştı. Ünlü oyuncu, kilo verme sırrını şu şekilde açıkladı:

"Önceden günde iki öğün yemek yiyordum. Bunları bir öğüne indirdim. Et tüketimini azalttım. Hamur işlerinden uzak duruyorum... 1,5 ay önce 63-64 kiloydum, şu anda 58 kiloyum."

Fit görünümünü sık sık paylaşan Ceyda Düvenci, kendisine gelen plaj kıyafetlerini deneyerek ayna karşısına geçti. Düvenci'nin fit haline dair yapılan yorumlar arasında "Çok iyi görünüyor", "Aşk ona çok iyi gelmiş", "Resmen gençleşti" gibi ifadeler yer aldı.

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR

Bursa'nın topraklarına 1977'de düşen Ceyda Düvenci, müzik öğretmeni annesi Zümrüt Düvenci ve oyuncu babası İsmail Düvenci'nin kızları. Babası Selanik kökenlidir, annesi ise Kırklareli. Mustafakemalpaşa ilçesinde büyüyen Düvenci, ortaöğrenimini Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde eğitimini sürdürdü.

Oyunculuk kariyerine ilk adımını atan Düvenci, 1995'te Kanal 6'da yayınlanan "Palavra Aşklar" dizisinde rol alarak dikkatleri üzerine çekti. 1997'de ise Star TV'nin düzenlediği bir güzellik yarışmasında Türkiye üçüncüsü seçildi. Bu yarışma sonrasında Star TV'de "Sabah Şekerleri" programını sunmaya başlayarak ülke çapında tanındı. Daha sonra birçok dizi ve filmde rol aldı, "Her Şey Çok Güzel Olacak" filminde Ayla Çamlı karakteriyle sinema dünyasına adım attı.

2000 yılında oyuncu Kaan Girgin'le evlendi, ancak 2002'de boşandı. Bu dönemde TRT 1'de yayınlanan "Dikkat Bebek Var" dizisinde rol aldı ve televizyonda bir yemek programı sundu. Kendisini geliştirmek adına çeşitli atölye çalışmalarına katıldı, İtalyanca öğrenmeye başladı ve fotoğrafçılıkla ilgilendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar