1 haftada 8 bin araç denetlendi

1 haftada 8 bin araç denetlendi
Düzce'de Ramazan ayında trafik denetimleri sıklaştırıldı: Binlerce sürücüye cezai işlem uygulandı.

Düzce'de polis ekipleri, Ramazan ayında da trafik kurallarına uymayan sürücülere yönelik denetimlerini artırarak sürdürüyor. Son verilere göre, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı.

Düzce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başladığı 11 Mart tarihinden itibaren trafik denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Bu süre zarfında, 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç olmak üzere toplamda 8 bin 96 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde trafik kurallarını ihlal eden bin 417 araç ve sürücüye toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında 16 bin 587 kişi sorgulanırken, 30 aranan şahıs da gözaltına alındı. Uygulamalar kapsamında 110 araç ise trafikten men edildi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, trafik denetimlerinin sürdürülmesinin temel amacının sürücü ve yolcuların güvenliğini sağlamak olduğunu belirtti. Trafik kurallarına uymayan sürücülerin, hem kendi can güvenliklerini hem de diğer sürücülerin ve yayaların hayatını tehlikeye attığını vurgulayan yetkililer, denetimlerin Ramazan ayı boyunca da aynı kararlılıkla devam edeceğini ifade ettiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar