Zuhal Topal'ın Afrika dansı olay oldu

Zuhal Topal'ın Afrika dansı olay oldu
Yemekteyiz programının ünlü sunucusu Zuhal Topal, tatil için tercih ettiği Tanzanya'nın turizm cenneti Zanzibar adalarında unutulmaz bir deneyim yaşadı. Ünlü sunucu, bikinili pozları ve yerel halkla birlikte yaptığı dansla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Zuhal Topal, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla takipçilerinden büyük ilgi gördü. Fit vücuduyla dikkat çeken sunucu, Zanzibar'da geçirdiği zamanı adeta bir festival haline getirdi. Yerel halkın arasına karışan Topal, mini elbisesiyle Maasai dansını denemeye karar verdi.

MAASAİ DANSINI YAPMAYA ÇALIŞTI

Yerel halkla uyum sağlamaya çalışan Topal'ın dansı, ilginç ve eğlenceli görüntülere sebep oldu. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sunucu, "Şimdi yandım" ifadeleriyle o anki duygularını takipçileriyle paylaştı. Dans videosu kısa sürede viral hale gelirken, hayranlarından ve takipçilerinden de olumlu yorumlar aldı.

ll.jpg

Topal'ın Afrika gezisi, sadece eğlenceyle sınırlı kalmadı. Zor şartlar altında eğitim alan çocukları ziyaret eden sunucu, onlara çikolata dağıtarak duyarlı bir davranış sergiledi.

oo.jpg

yy-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar