Zorla sarılıp dudağından öptü! Sahte psikologtan 'taciz seansı'

Zorla sarılıp dudağından öptü! Sahte psikologtan 'taciz seansı'
Konya'da yaşanan olay 'Pes' dedirtti. Kendini psikolog olarak tanıtan 66 yaşındaki şahsın, lise öğrencisi F.F.'yi (17) taciz ettiği iddia edildi. Öne sürülen iddiaya göre, sahte psikolog, genç kızın zorla sarılıp dudağından öptü. Şüpheli hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Lise 12’nci sınıf öğrencisi F.F. hem dersleri konusunda hem de özgüven eksikliği nedeniyle sahte psikologtan yardım aldı. Zorla genç kıza saldırıp dudağından öpen şahıs, "Bir dahaki sefere sen beni öpmek isteyeceksin" diyerek mide bulandıran sözler sarf etti. Sonraki seanslarda da tacizine devam eden M.E.D.’nin ifadesi ‘Pes’ dedirtti.

"Bazen baba-kız, bazen ağabey-kardeş bazen de öğretmen-öğrenci ilişkisi içerisinde hareket ettik" diyerek suçlamayı reddedip, gen kızın kendi isteği doğrultusunda sarıldığını iddia etti. Her seansta tacizlerine devam eden M.E.D. hakkında ''Sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı'' suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

HER SEANSTA TACİZE DEVAM ETTİ

Genç kızın yanağına dokunan şahıs, "Buralar şefkat, merhamet'', daha sonra ise dudaklarına dokunup, "Burası sadece özel kişiler tarafından öpülebilir, seni öpebilir miyim?" dedikten sonra genç kızı zorla dudağından öptü. "Bir dahaki sefere sen beni öpmek isteyeceksin" diyerek genç kıza zorla sarılan M.E.D. daha sonraki seanslarda ise ''şimdi kim kimi öpüyor'' diyerek tacizlerini sürdürdü.

Hem annesine hem de okuldaki psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğretmenine anlatan genç kız’ın, ailesinin şikayeti üzerine yakalanarak gözaltına alınan sahte psikolog, hakkında çıkan suçlamaları reddetti.

BABA KIZ İLİŞKİSİ İÇERİSİNDE HAREKET ETTİK

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan M.E.D. hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapmasında "Sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İlk kez hakim karşısına çıkan M.E.D., ''''Ben eğitim danışmanlık merkezinde çalışıyorum. Ona yardımcı olmaya çalıştım. Bazen baba-kız, bazen ağabey-kardeş bazen de öğretmen-öğrenci ilişkisi içerisinde hareket ettik. Derslerdeki ilerlemesi nedeniyle o bana sevincinden sarıldı. Hatta ben ona dikkatli olması korusunda uyardım" şeklinde konuştu. (Sabah)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar