Zonguldak’ta 45 yaşındaki kuaförden 14 yaşındaki çırağına cinsel istismar

Zonguldak’ta 45 yaşındaki kuaförden 14 yaşındaki çırağına cinsel istismar
Zonguldak’ta bir kuaför dükkanında yaşanan skandal olay duyanların midesini bulandırdı. 45 yaşındaki kuaför 14 yaşındaki çırağına öyle bir şey yaptı ki…

Zonguldak’ta 45 yaşındaki kadın kuaförü Hasan E. yanında çırak olarak eğitim gören 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

Kadın kuaföründe çırak olarak çalışan kız çocuğu, işletmenin sahibi Hasan E.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğu ve kendisini zorlayan mesajlar attığını ailesine anlattı.

Çocuğun pedagog eşliğinde alınan ifadesinde ‘ustası’ Hasan E.’nin kendisine dokunduğunu ve öptüğünü, iş yerinde sıkıştırarak cinsel taleplerde bulunduğunu anlattı.

v.jpg

Savcı talimatıyla gözaltına alınan Hasan E., ifadesinde kendisine iftira atıldığını öne sürerek suçlamayı reddetti. Kuaför Hasan E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

kadin-kuaforu-ciragina-cinsel-istismardan-tutuklandi-2096-dhaphoto4.jpg

Ara eleman ihtiyacını gidermek için faaliyet gösteren Zonguldak Mesleki Eğitim Merkezi'nin, yaşanan bu olay nedeniyle Hasan E.’nin yanında beceri eğitimi alan diğer 2 çıraklık öğrencisinin de iş yeriyle olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar