Ziraat Bankası 2023 emekli promosyonu belli oldu: Emekliye tam 15 bin TL

Ziraat Bankası 2023 emekli promosyonu belli oldu: Emekliye tam 15 bin TL
Türkiye'nin en fazla müşteriye sahip bankası olan Ziraat Bankası, emekli promosyon kampanyasının tarihinde ve ödenecek tutarlarda güncellemeye gitti.

ZİRAAT BANKASI'NIN 2023 EMEKLİ PROMOSYONU BELLİ OLDU

Milyonlarca emekli 2023 yılında dağıtılacak promosyonun ne kadar olacağını merak ediyor. 2022 yılında yapılan promosyon kampanyaları 31 Aralık tarihi ile geçerliliğini yitirdi. İş Bankası ve Garanti Bankası''nın yeni yılda emeklilere ödeyeceği promosyonun kamuoyunda konuşulması üzerine bir iddia da Ziraat Bankası için geldi.

EMEKLİYE 15 BİN TL VERİLECEK

Geçtiğimiz yılda devlet bankaları, verdikleri promosyon tutarı ile özel bankaların gerisinde kalmıştı. Bu sebeple birçok müşterisini özel bankalara kaptıran Ziraat Bankası, yeni yıl için emeklilere rekor promosyon ödemesi yapacak. Emekli maaşlarına yapılacak zammın yüzde 25 olarak açıklanmasının ardından yeni maaşlar üzerinden dağıtılacak promosyonlarda alt limit ise 10 bin TL olacak. En düşük emekli maaşını alan vatandaşlar 10 bin TL promosyondan yararlanırken, maaş skalası yükseldikçe ödenecek promosyon da 15 bin TL''ye kadar yükselecek.

DÜŞÜK PROMOSYON ALANLAR NE YAPACAK?

Bankalar ile 3 yıl sözleşme imzalayarak düşük promosyondan yararlanan müşteriler, bankasına başvurarak yeni promosyon ücreti ile aldıkları promosyon ücreti arasındaki farkı talep edebilecek. 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar