Zeynep Akgün kimdir? AKP Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkan adayı Zeynep Akgün kaç yaşında, nereli?

Zeynep Akgün kimdir? AKP Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkan adayı Zeynep Akgün kaç yaşında, nereli?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AKP'nin Eskişehir İlçe Belediye Başkan adayları açıklandı. Mihalgazi Belediye Başkan adayı Zeynep Akgün oldu. Peki Zeynep Akgün kimdir? AKP Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkan adayı Zeynep Akgün kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 28 Ocak tarihinde Eskişehir'de bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikle 31 Mart 2024 yerel seçimleri için AKP belediye başkan adayları açıklandı. Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde AKP Belediye Başkan adayı Zeynep Akgün oldu. Peki Zeynep Akgün kimdir? AKP Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkan adayı Zeynep Akgün kaç yaşında, nereli?

ZEYNEP AKGÜN KİMDİR?

Zeynep Akgün, 1976 yılında Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde doğan bir siyasetçidir ve yerel yönetimde etkili bir rol üstlenmiştir. İlk ve orta öğrenimini Sarıcakaya İmam Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimine Sakarya İşletme Fakültesi'nde devam etmiştir. Akgün, evli ve bir erkek çocuk annesi olarak aile yaşamına önem vermektedir.

Siyasi kariyerine 2003 yılında AK Parti Mihalgazi Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilerek adım atan Zeynep Akgün, bu görevi sırasında kadınların siyasette daha etkin olmalarını sağlamak amacıyla çeşitli projeler ve çalışmalar gerçekleştirmiştir. Ayrıca, 2004 yılında bölgede yaşayan kadınların toplumsal hayatta daha etkin olmalarını desteklemek amacıyla tüm üyeleri kadınlardan oluşan bir tarımsal kalkınma kooperatifi kurmuştur.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Eskişehir Mahmudiye Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Akgün, elde ettiği deneyimler ve yerel yönetimdeki başarılarıyla dikkat çekmiştir. Bu başarıları ve güçlü iletişimi sayesinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den Mihalgazi Belediye Başkan adayı olarak seçilmiştir. Zeynep Akgün, aynı zamanda toplumsal kalkınmaya olan katkıları ile de bilinmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar