Müziğe geri dönen Zerrin Özer ilk klibini cemevinde çekti

Müziğe geri dönen Zerrin Özer ilk klibini cemevinde çekti
Geçtiğimiz dönemlerde müzik kariyerini bıraktığını söyleyen Zerrin Özer müzğe tekrar başladı. Sosyal medya hesabından “Mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım" diyen Zerrin Özer, geri dönüş klibini cemevinde çekti

90''lı yılların gözde şarkıcılarından olan 64 yaşındaki Zerrin Özer, geçtiğimiz haftalarda müzik kariyerini bıraktığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Bu açıklamayı yapmasının ardından tekrar müzik sektörüne adım atan Özer, ilk klibini cemevinde çekti.

Zerrin Özer müziğe geri döndü

"MESLEKİ KARİYERİMİ KENDİ İRADEMLE NOKTALADIM"

“Kıymetli dostlarım! Ben Zerrin Özer! Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir. Hepinize, tüm canlarıma daim olan sevgi dolu saygılarımı yolluyorum. Teşekkür ederim” İfadelerini kullanmıştı. 

Zerrin Özer''in son hali şaşırttı - Magazin haberleri – Sözcü

BELGESEL TADINDA KLİP ÇEKTİ

Müziği bıraktığını söyleyen usta yorumcu Zerrin Özer, ilk defa bir Cemevi''nde, yönetmen Cumali Çöp eşliğinde yirmi kişilik ekip ile kameralar karşısına geçerek belgesel tadında bir klip çekti. Özer, ''Can Hüseyin'' adlı türkünün klibiyle müziğe dönmesini bekleyen hayranlarını selamladı. 

 

Zerrin Özer Kimdir? Zerrin Özer Biyografisi ve Hayatı | Kral Müzik

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar