Zehra Güneş giydiği elbise ile görenleri hayran bıraktı

Zehra Güneş giydiği elbise ile görenleri hayran bıraktı
Filenin Sultanları ve Vakıfbank'ın parlayan yıldızlarından olan Zehra Güneş, Elle Stylish Awards töreninde Yılın Stil Sahibi Sporcusu ödülünü aldı. Yıldız voleybolcunun törende giydiği göğüs dekolteli kıyafet ve ayakkabıları geceye damga vurdu. İşte detaylar...

 

Filenin Sultanları''nın parlayan isimlerinden olan Vakıfbank''ın yıldızı Zehra Güneş dün akşam Elle Stylish Awards törenine katıldı. 

ELBİSESİ DİKKAT ÇEKTİ

Voleyboldaki müthiş başarısının yanı sıra güzelliği ve tarzıyla sık sık gündeme gelen Zehra Güneş katıldığı törene de damgasını vurdu. Gecede giydiği su yeşili göğüs dekolteli elbisesi ve ipli ayakkabısıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. 

ÖDÜL ALDI, ANNESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Vakıfbank ile sezonu beşte beş kupayla kapatıp, Sultanlar Ligi’nin En Değerli Oyuncusu, Şampiyonlar Ligi’nin en iyi orta oyuncusu ödülünü alan başarılı milli voleybolcu Zehra Güneş, Elle Stylish Awards töreninde Yılın Stil Sahibi Sporcusu ödülünü aldı.

Gecede sevgilisi Eren Dişli''nin eşlik ettiği Zehra Güneş, ödül konuşmasında annesine teşekkür ederek duygusal anlar yaşadı.

 

Ödül töreninde konuşma yapan Zehra Güneş “Dünyanın çok farklı yerlerinde, farklı turnuvalarında çok zor çok stresli maçlar yaşadım. Ama bu kalabalık, bu ortam gerçekten bambaşka. Bana bu heyecanı ve onuru yaşadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu gece burada bulunmak hayallerimin ötesinde. Çünkü henüz küçük bir kız çocuğu olarak 12 yaşında başlayan hikayem, pek çok insan tarafından benimsenmiş ve şu an hayatın pek çok alanında takdir görmekte. Aslında ne kadar benimmiş gibi görünse de burada söylemekten gurur duyarak, çok iyi bir terzi, çok iyi bir anne, ayakları üstünde duran beni ve benim gibi voleybol oynayan kız kardeşlerimi son gücüne kadar motive veren benim annemin hikayesi. Bu ödülü bütün anneler ve kızları için alıyorum'''' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar