Zehra Güneş Brezilya’da gündem oldu

Zehra Güneş Brezilya’da gündem oldu
VakıfBank'ın ve Filenin Sultanları'nın yıldız orta oyuncusu Zehra Güneş, Sarı siyahlı ekipteki takım arkadaşı Brezilyalı Gabi hakkında söylediği sözler nedeni ile Brezilya basınında kendine yer buldu.

Skorer''in aktardığına göre, Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank forması giyen milli yıldız Zehra Güneş''in, takım arkadaşı Gabi ile ilgili yaptığı açıklamalar Brezilya''da manşetlerde yer aldı.

CEV Şampiyonlar Ligi''nde oynadıkları tarihi Fenerbahçe maçının perde arkasını anlatan Zehra''nın Gabi ile ilgili sözleri Brezilya basınında yer aldı.

Güneş’in Gabi hakkında söyledikleri ise şöyle:

-Gabi kulüp tarihinin ilk yabancı kaptanı oldu, çok başarılı... Sen onu nasıl tanımlarsın?

“Gabi çok çalışkan, çok cesur ve çok hırslı biri. Buları yanındakine gerçekten çok fazla empoze eden biri. Bazı maçlara düşük başladığım zaman onun gözlerine baktığımda geri döndüğüm çok maç oldu. Özellikle bizim aramızda şöyle bir şaka vardır. Dünya Şampiyonası''nda Ankara''da sanıyorum. Biz Fenerbahçe ile oynarken Gabi ile kavga ettik. Her kavga ettiğimiz maçtan sonra ikimiz de en iyi performansı gösterdik. Artık her maça çıkmadan önce aramızda ''Hadi kavga edelim, kavga edersek oldu bu iş'' diye (Gülerek). “

- Onu sinirlendirmek zor mu?

“Sinirlendirmek zor değil ama mükemmeliyetçi bir insan olduğu için sahada işler yolunda gitmezse kaptanlık görevini yerine getirmek zorunda. Zaten böyle olmalı. Sahada benim en yakın arkadaşım, normal arkadaşım bunu tanımamamız gerekiyor. Bir hedef için çabalıyoruz ve bu hedef için çabalarken yanımızdakine uyarı amaçlı bir şey demek zorundayız. Kimse alınmaz, gücenmez herkes her şeyin farkında. Bunları açıkça dile getirebildiğimiz için bir noktada problemleri çok kolay çözebiliyoruz.”

Bu sözler, Brezilya basının da farklı bakış açılarıyla gündem edildi. 

Spor sitesi WebVolei; ''Güneş, Gabi''ye övgüde: "Çok cesur ve hırslı'' balığıyla röportajı öne çıkardı.

Bir başka medya kuruluşu Digitalesportes''te röportajdan bahsedilirken "VakıfBank''ın orta oyuncusu Zehra Güneş, bu hafta sonu Türk medyasına verdiği bir röportajda smaçör Gabi''yi övdü" denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar