Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Burak Kalemkar

Burak Kalemkar

Mizah Dili ve Edebiyatı

Zavallı Evropa!

 

Sayın Erdoğan "Avrupa''da parlamentoda yorgan, battaniye dağıtıyorlar" deyince sosyal medyada yapılan cahilce yorumları görmeliydiniz.

Belki görmemiş olanlar vardır diyerek, ben daha da ileri gidip o bahsi geçen yorgana ve battaniyeye mikrofonu uzattım sevgili muhabir arkadaşım Muittin aracılığıyla.

Buyurun size aldığımız cevaplar…

Yorgan "Vallahi doğru. Sizin muhalefet alay ediyor ama burada daha neler neler oluyor bir bilseniz. Ben yorganım biliyorsun. Üzerimdeki bitleri tek tek toplayarak bit çorbası yapıyor sosyetik Avrupa halkı. Doğal gaz yok denecek kadar az. Halk o bit çorbasını yaparken üşümesin diye kasette-Yorganımda kene var, kopar kopar gene var- isimli şarkı- eşliğinde dans ediyor ki hareketsiz kalmasın.

Neyse ki bende sadece bit var, bir de kene olsa, onları da öldürürdü buranın barbar insanı.

Ayrıca benden duymuş olma ama Merkel var ya, işsizlikten akşamları maniküre, gündüzleri de çocukları okula bırakma bahanesiyle pediküre gidiyor.

Burada durum çok ama çok kötü. Yorgan olarak beni aynı anda en az dört kişi oramdan buramdan çekiştiriyor. Hayır, o değil de, ben namusu için yaşayan bir yorganım. Sevdiğimin ellemediği yerlerimi halk elliyor" dedi.

Battaniye de hemen söze girip "Sadece Merkel mi? Macron var ya mesai sonrasında badana boya yapıyor. Laf aramızda eline de fırça yakışmıyor ha!

Kral Çarls da elinde bir market poşetiyle dağlardan odun topluyor sarayda yaksın diye.

Hollanda başbakanı da farklı mı?

Her akşam iş çıkışı Türkiye''de 1. ve 2. köprüde duran araçların camını temizlemeye başladı ek iş olarak.

Danimarka kıraliyeti(Kraliyet değil) de yine Türkiye''de İstiklal Caddesi''ndeki kebapçılarda paket servisi işine girdiler" dedi.

Siz en üst resmî makamlardan yapılan açıklamalarla dalga geçeceğinize gerçekleri görün, gerçekleri eyyy möhalefüt!!!

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları