Zamlara tepki gösteren kadının sözleri yürek yaktı: Birisi mangal yakınca çocukları alıp içeri kaçırıyoruz, günah değil mi?

Zamlara tepki gösteren kadının sözleri yürek yaktı: Birisi mangal yakınca çocukları alıp içeri kaçırıyoruz, günah değil mi?
Sokak röportajında seçimin hemen ardından gelen zamlara tepki gösteren bir vatandaşın söyledikleri yürek yaktı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Cumhurbaşkanlık seçiminin sona ermesinin ardından zamlar birer birer etiketlere yansımaya başladı.

Kanal Dünya isimli Youtube kanalına konuşan kadının sözleri yürek yaktı. Seçimlerin ardından gelen zamlara tepki gösteren kadın şunları söyledi:

O belliydi kuzum. Olacağı belliydi. Baştan söylemiştik. Hele dur daha, kışa doğru... Ama bu insanlar hak ediyor, hak ediyoruz. Değişsin, başkası gelsin. Bir de onu deneyelim. O kötüyse onu da değiştiririz babamızın uşağı değil... Tır dolusu dışarıdan ülkemize geliyorlar. Ülkemizde insanlar geçinemiyor. Helal etmiyoruz. Bir kilo kıyma bu fiyat, süt bu fiyat. Bu insanlar neyle beslenecek? Adalet yok mu? Mutfak dolabımızı açacağız, çocuğumuza ne vereceğiz? Elimizi ovalıyoruz. Sabi çocuk süt diye sızlıyor, yumurta diye sızlıyor. Et alamıyoruz. Etin, köftenin kokusunu oradan buradan alıyor. Mangal yakıldı mıydı birisi, çocukları alıp içeri kaçırıyor. Günah değil mi? Duysunlar bunu, insanların sözünü duysunlar.

c.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar