Zafer Partililer birbirine girince Ümit Özdağ çılgına döndü: Terbiyesiz adamlar Afganlar mı geldi buraya?

Zafer Partililer birbirine girince Ümit Özdağ çılgına döndü: Terbiyesiz adamlar Afganlar mı geldi buraya?
Zafer Partisi Genel Başkanı olan Ümit Özdağ’ın katılımıyla düzenlenen Kocaeli aday tanıtım toplantısında partiler birbirine girdi. Kavgayı bağırarak ayıran Ümit Özdağ, “Terbiyesiz adamlar, Afganlar mı geldi buraya? dedi.

31 Mart’ta düzenlenecek olan Mahalli Genel Seçimine az bir süre Zafer Partisi Genel Başkanı olan Ümit Özdağ Kocaeli'de bazı temaslarda bulundu. Burada partililerle bir araya gelen ve esnaf ziyaretinde bulunan Özdağ, akşam saatlerinde partisinin bir aday tanıtım toplantısına katıldı.

aw159190-03.jpg

PARTİLİLER BİRBİRİNE GİRDİ

Başiskele ilçesinde bir otelde yapılan bu programda Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Ender Oğuz’un konuşması sırasında partililer arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. büyüyen tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda arbede yaşanırken, bazı partililer yumruk ve tekmelerle birbirine girdi. Sinirle yerinden kalkan Ümit Özdağ, bağırarak kavgayı ayırdı. Partiler sonrasında 'Bozkurt Ümit' sloganlarıyla yeniden salona girdi.

aw159190-01.jpg

“TERBİYESİZ ADAMLAR”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ kavga eden partililere şunları söyledi:

“Ne yapıyorsunuz siz, hepiniz susun, oturun yerinize... Bir daha böyle bir şey istemiyorum... Bir daha partimde böyle bir şey istemiyorum. Terbiyesiz adamlar Afganlar mı geldi buraya? Suriyeliler mi girdi içeri? Herkes içeriye, konuşacağım beni dinleyeceksiniz."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar