Yürekleri kahreden olay! 4 çocuk boğularak can verdi: Anne ve bir çocuğu ise kayıp

Yürekleri kahreden olay! 4 çocuk boğularak can verdi: Anne ve bir çocuğu ise kayıp
Şanlıurfa'da yürekleri sızlatan bir kaza meydana geldi. Otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu 4 çocuk boğularak hayatını kaybetti, anne ile bir çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor.

UMUT CAN HALAVART/GÜNBOYU

Şanlıurfa''nın Haliliye ilçesinde  henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucunda, otomobil su kanalına dervrildi. Kazada 4 çocuk boğularak hayatını kaybederken, anne ile bir çocuğunu arama çalışmaları sürüyor.

Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesi''nde meydana gelen kazada, Hasan Ç. idaresindeki 31 B 7008 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına düştü

Araç devrilmeden önce araçtan atlayarak kurtulduğu olayda, bölgeye sevk edilen jandarma, dalgıç polis ve itfaiye ekipleri, bir saatlik çalışmanın ardından otomobili vinç yardımı ile sulama kanalından çıkardı.

Çok acı olay! 4 çocuk hayatını kaybetti, anne ile bir çocuğu kayıp - Resim: 9

4 ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Su dışına çıkarılan otomobil içerisinde, 4 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Anne Özlem Çetin (31) ile bir çocuğunu arama çalışmaları sürüyor.

SU ALTINDA ÇIRPINARAK YARDIM İSTEDİ

Kahreden bu acı olayda araçtan atlayarak kurtulan babanın, kırık ayağıyla sürüklenerek yardım için yola çıktığı ve kimsenin yardım etmediği öğrenilirken, annenin ise henüz aracın içi su dolmadan 112 Acil Servisi arayarak yardım istediği ortaya çıktı.

Sulama kanalı içerisinde anne ve bir çocuğunu arama-kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar