Yunanistan Kupası’nda eski Galatasaraylılar karşı karşıya

Yunanistan Kupası’nda eski Galatasaraylılar karşı karşıya
Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos, Yunanistan Kupası son 16 turu rövanşında Olympiakos'u penaltılarda 7-6 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Kupası Son 16 Turu rövanş maçında deplasmanda Olympiakos'u normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarda 7-6 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı. Terim, Yunan ekibiyle çıktığı 5. resmi müsabakada da mağlup olmadı.

70 yaşındaki teknik direktör, Panathinaikos ile ligde 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken, Yunanistan Kupası'nda ise 1 maçta berabere kaldı ve 1 müsabakayı penaltılarla kazandı.

Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos'un Yunanistan Kupası'ndaki çeyrek finaldeki rakibi Atromitos Athens oldu. Atromitos'u çalıştıran Sasa Ilic, 2005-2006 ve 2007-2008 sezonlarında Galatasaray forması giymiş bir isimdir. Ilic, Yunanistan Ligi ve kupasında çıktığı 13 müsabakada 7 galibiyet, 6 beraberlik elde ederek mağlubiyet yaşamamıştır. Eski Galatasaraylıların karşı karşıya geleceği Yunanistan Kupası çeyrek final mücadelesinin tarihi ve saati daha sonra açıklanacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar