Yüksel Yalçın kimdir? CHP Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın kaç yaşında, nereli?

Yüksel Yalçın kimdir? CHP Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP İstanbul'un iki belediyesinde adaylarını değiştirdi. CHP Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın oldu. Peki Yüksel Yalçın kimdir? CHP Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın kaç yaşında, nereli?

Yüksel Yalçın kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Güngören ve Esenyurt ilçeleri için yeni adaylarının atanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilen başkan adayları yerine yeni adayların belirlendiği" ifade edildi. Yeni Güngören Belediye Başkan adayı ise Yüksel Yalçın oldu. Peki Yüksel Yalçın kimdir? CHP Güngören Belediye Başkan adayı Yüksel Yalçın kaç yaşında, nereli?

YÜKSEL YALÇIN KİMDİR?

Yüksel Yalçın, 1970 yılında doğmuştur. İstanbul'da dünyaya gelen Yalçın, 1991 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Eğitimine Beykent Üniversitesi'nde Genel İşletmecilik alanında yüksek lisans yaparak devam etmiş ve şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İşletme Doktora Programı'nda tez aşamasında bulunmaktadır.

Profesyonel kariyerine 1992 yılında adım atan Yalçın, öncelikle otomotiv sektöründe Kalite Yönetimi ve aydınlatma sektöründe Üretim Planlama ve Kalite Yönetimi alanlarında çalışmıştır. Daha sonra kendi danışmanlık şirketini kurarak birçok firma için Yönetim Sistemleri Danışmanlık hizmeti vermiştir.

Son 25 yılda, uluslararası alanda tanınan bir endüstriyel mutfak markası olan Japon ortaklı Öztiryakiler Firması'nda Genel Müdürlük görevini üstlenmiş ve 13 Kasım 2020 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Enerji A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak atanmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar