YouTuber Taksici Hamdi'nin son videosu gündem oldu

YouTuber Taksici Hamdi'nin son videosu gündem oldu

Taksici Hamdi'nin YouTube kanalındaki son konuğu, falcı bir kız olduğu için şaşırtıcı bir şekilde dikkat çekti. İkili daha sonra falcının ofisinde kurşun dökme anlarını paylaştı.

'Taksici Hamdi' YouTube kanalının son konuğu, kendisini özel aile danışmanı olarak tanımlayan bir falcı olan Gülnare oldu. Yaptığı yüz analiziyle, insanların zihinlerini okuyabildiğini ve hislerinin kuvvetli olduğunu iddia ederek sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

4

"100 BİN-1 MİLYON TL ARASINDA ÇALIŞIYORUM"

Falcı Gülnare, yaptığı iş hakkında bilgi verirken yüz analizi, tarot ve kahve falı bakma gibi yöntemleri kullandığını belirtti. Ayrıca ünlü bir kişiye danışmanlık verdiğini ve çalışmalarının maddi olarak yüksek olduğunu ifade etti.

2

"BU İŞLERE GİRİNCE ÇIKAMIYORSUN"

Falcı Gülnare, çalışmaları sırasında diğer alemlerden varlıklardan güç aldığını ve odaklandığında bu varlıkların geldiğini iddia etti. Ancak bu varlıkların zarar vermediğini, sadece destek verdiklerini belirtti. Doğuştan gelen bir yetenek olduğunu ve bu işlere girdikten sonra çıkmanın zor olduğunu söyledi. Ayrıca annesinin büyüye maruz kalarak öldüğünü ve bu sebeple kendisinin de bu alanda etkin olduğunu belirtti.

6

ÖNCE LOKUM YEDİRDİ SONRA KURŞUN DÖKTÜRDÜ

Genç kadın, bakım yaptığı sırada ellerinin ve vücudunun yandığını söyledi. Kötü enerji olduğunu belirterek bir kutu lokumu çıkardı. Lokumu okuyarak şifa niyetiyle Hamdi'ye uzattı ve negatif enerji aldığını ifade etti.

Taksici Hamdi ve Gülnare, ofiste kurşun döktürme seansı için hazırlık yaptılar. Leğene su koyup madeni para ve anahtar attıktan sonra Hamdi bir koltuğa oturdu ve kurşun dökme işlemi gerçekleştirildi.