Yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişiye otomobil çarptı

Yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişiye otomobil çarptı
Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşanan trafik kazası, bölgede derin bir üzüntü ve endişe yarattı.

Antakya ilçesi çevreyolu Gülderen kavşağında meydana gelen kazada, bir otomobil yolun karşısına geçmek isteyen 2 yayaya çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de hafif şekilde yaralandı.

Okan İmseytoğlu ve yanındaki bir kişi, yolun karşısına geçmeye çalışırken 31 ACM 877 plakalı Volkswagen marka otomobilin çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada Okan İmseytoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, diğer kişi ise hafif yaralı olarak kurtuldu. Hayatını kaybeden İmseytoğlu'nun cansız bedeni morga kaldırılırken, yaralı kişi ise hastaneye kaldırıldı.

KAZA İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Kazayı duyan İmseytoğlu'nun yakınları olay yerine akın etti. Ancak özellikle İmseytoğlu'nun ağabeyi, kardeşinin cansız bedeninin başında büyük bir acı ve gözyaşları içinde kaldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaza sonrası bölgede yaşanan üzücü olay, çevredeki insanların endişesini artırdı ve trafik güvenliği konusunda bir kez daha dikkat çekti. Kazaya ilişkin detaylı soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar