Yolun karşısına geçerken TIR'ın çarptığı menajer öldü

Yolun karşısına geçerken TIR'ın çarptığı menajer öldü
Ankara'nın Polatlı ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken TIR'ın çarptığı menajer Mesut Yılanlı (46) hayatını kaybetti.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir TIR'ın çarpması sonucu menajer Mesut Yılanlı (46) yaşamını yitirdi. Kaza anı bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, akşam saatlerinde Nasrettin Hoca Bulvarı Dört Yol mevkisinde gerçekleşti. İlçede menajerlik yaptığı belirtilen Mesut Yılanlı'ya, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada sürücüsünün ismi belirlenemeyen bir TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yılanlı, metrelerce savruldu. Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarıyla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Mesut Yılanlı'nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerindeki incelemenin ardından Yılanlı'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü ise gözaltına alındı.

Öte yandan, kaza öncesinde yaşananlar, daha önce yerel bir televizyon kanalında program sunmuş ve sonrasında menajerlik işine yönelmiş olan Mesut Yılanlı'nın cep telefonu kamerasına yansıdı. Yılanlı'nın elinde poşetiyle yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar, görüntülere yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar