Yolcu otobüsü alev alev yandı

Yolcu otobüsü alev alev yandı
Bartın'da seyir halindeki yolcu otobüsü, motor kısmından tutuşarak yandı.

Bartın'da meydana gelen korkutucu bir olayda, seyir halindeki bir yolcu otobüsü motor kısmından alev alarak yanmaya başladı.

Bartın- Ankara yolunun Dolaşıklar mevkisinde saat 19.30 sıralarında gerçekleşen olayda, özel bir otobüs firmasına ait Mahmut Can Yüksel'in yönetimindeki otobüs, Bartın- Antalya seferini yaparken aniden motor kısmından duman çıkarmaya başladı.

Sürücü Mahmut Can Yüksel, arkadan gelen sürücülerin uyarısı üzerine hızla otobüsü yol kenarına çekti. Hızla büyüyen yangın karşısında sakin bir şekilde müdahale eden Yüksel, otobüsü durdurarak 13 yolcunun güvenli bir şekilde tahliyesini sağladı. Olay yerine çağrılan sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı.

aa-20240222-33783222-33783215-bartinda-yolcu-otobusunde-cikan-yangin-sonduruldu.jpgİtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak, otobüs yangını nedeniyle araçta ciddi hasar meydana geldi, kullanılamaz hale geldi. Neyse ki, yangın sırasında herhangi bir yolcu yaralanmazken, dumandan etkilenen de olmadı. Sürücü, yedek şoför, muavin ve 13 yolcu, başka bir otobüsle Antalya'ya seyahatlerine devam etti. Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, olayın ardındaki nedenler henüz belirlenemedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar