Yol üzerinde yatan köpeğin üstünden geçti

Yol üzerinde yatan köpeğin üstünden geçti
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir ticari taksi göz göre göre yol üzerinde uzanan bir köpeğin üzerinden geçti. Hayvanın telef olduğu olayla alakalı şoföre idari para cezası uygulandı.

Haydar Çavuş Mahallesi, Terziler Caddesi ile Kırk Merdiven Sokak’ın kesiştiği noktada gerçekleşen olayda, Ü.A (56) idaresindeki ticari taksi, yerde yatan köpeğin üstünden geçerek hiç durmadan gitti. Bu olay üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından Bandırma Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ne haber verildi. Olay yerine varan ekipler, yaralı hayvana ilk müdahaleyi yaparak tedavi altına aldılar. Geçici Bakımevi’ne getirilen köpeğe yapılan muayene sonucunda sağ arka ayağında felç, kalçasında kırıklar ve iç kanamasının olduğu saptandı. Yaralı köpek tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Ü.A adlı kişiye ise 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefetten adli işlem başlatıldığı ve 7.216 TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

Yaşanan olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, olay kısa bir sürede sosyal medyada gündem oldu. Taksi sürücüsünün en ağır cezayı almasını talep eden vatandaşlar, karakolu bir şikayet yağmuruna tuttu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar