Yine kadın cinayeti! Çocuklarının gözü önünde eşini vurdu

Yine kadın cinayeti! Çocuklarının gözü önünde eşini vurdu
Sancaktepe’de aralarında uzun süredir anlaşmazlık bulunan Deniz Can ile eşi Duygu Can arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

İstanbul Sancaktepe'de yaşanan trajik olayda, uzun süredir anlaşmazlık yaşayan Deniz Can ile eşi Duygu Can arasındaki tartışma ölümcül sonla bitti.

14 yaşındaki kızlarının gözleri önünde yaşanan vahim olay, dün gece saat 01.00 sıralarında Veysel Karani Mahallesi, Bahariye Sokak’ta gerçekleşti.

EŞİNİ VURDU

İddiaya göre, 3 katlı bir binanın birinci katında yaşayan Deniz ve Duygu Can çifti arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Deniz Can, yanında bulunan silahı kullanarak 14 yaşındaki kızının gözleri önünde eşi Duygu Can'a ateş etti. Kadın, başından aldığı kurşunla ağır yaralanarak yerde kanlar içinde yığıldı.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Olayın ardından Deniz Can, aynı silahı kullanarak intihar girişiminde bulundu. Binadakilerin duyduğu silah seslerini polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine, olay yerine gelen sağlık ekipleri, Duygu Can'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Deniz Can ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İKİ KIZLARI VARDI

Evde yapılan incelemelerde, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet fişeğin ele geçirildiği öğrenildi. Deniz Can'ın yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Çiftin, tekstil işiyle uğraştığı ve 14 ve 4 yaşlarında iki kızları olduğu ortaya çıkarken, aralarında uzun süredir şiddetli geçimsizlik olduğu bilgisi de edinildi.

Olay, aile içi şiddetin ne kadar ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gündeme getirirken, yetkililer olayın detaylı bir şekilde soruşturulduğunu ve gereken adımların atılacağını açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar