Yılmaz Morgül'den basın mensuplarına tekmeli poz!

Yılmaz Morgül'den basın mensuplarına tekmeli poz!
Şarkıcı Yılmaz Morgül bir süredir kick boks dersi alıyordu. Morgül, basın mensuplarına tekmeli poz verdi.

Yılmaz Morgül'den tekmeli poz!

Yılmaz Morgül, sokak ortasında karşılaştığı basın mensuplarına  yüksek tekme hareketi yaparak poz verdi. Basınla sohbet de eden Morgül, “Kürke karşıyım, kürkü yalnızca hayvanlar giyer, mümkünse başka hayvanlar giymesin” ifadelerini kullandı.

600d0a8266a97cbe400e787a.jpg

Miliyet'te yer alan habere göre, ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yine kürk nedeniyle polemik yaşadığı Bülent Ersoy’la ilgili soru üzerine, “Bülent Hanım büyük bir sanatçı ama kalkıp bu dönemde pek çok insan ekonomik olarak zor günler yaşarken, çıkıp ‘ben asgari ücretlilere üzülüyorum’ deyip arkasından 50 bin TL'lik kürk alması gerçek sanatçıya yakışmaz, kabul edilemez. En azından birkaç tane ailenin kirasını ödeyebilir ya da bu dönem çalışmayan orkestra elemanlarına yardımcı olabilirdi. Siz bilemezsiniz de ben her şeyi bilirim. Çok iyi biliyorum” dedi

600d0a82ae298bd37c3c9c0d.jpg

"KABUL ETMİYORUM"

Yılmaz Morgül, oyuncu Gonca Vuslateri’nin bir televizyon muhabirine saldıran bir atın görüntüsünü paylaşıp altına ‘At da magazini sevmiyor ben de sevmiyorum’ şeklindeki sözlerine tepki gösterdi. Morgül, Vuslateri’ye tepkisini “Gonca takındığın bu tavrı kabul etmiyorum, bunu kabul etmiyorum” sözleriyle dile getirdi.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar